Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Βγαίνουν μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των καταλήψεων

Η ανακοίνωση του Κινήματος «Πράττω» – του οποίου ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς-,βάλει κατά της Κουμουνδούρου και παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ των επιχειρήσεων εκκένωσης από την αστυνομία.
Ειδικότερα,η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «Πράττω», στέκεται απόλυτα εναντίον της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τις καταλήψεις «ξεκομμένες από τον λαό» και κατηγορώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ασχολείται με άλλα θέματα από τα κύρια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κίνησης «Πράττω»:
«Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Η ΝΔ ας αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών.
Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της Πατρίδας και της Αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιον ξεκομμένων από το Λαό καταλήψεων».
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για την εκκένωση καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη:
«Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στέγης στη Θεσσαλονίκη μάς βρίσκει αντίθετους.
Η ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης συνιστά πρακτική που δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου