Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Κειμενο για Ηριαννα Β.Λ

Την 1-6-2017 η συντρόφισσα Ηριάννα Β.Λ χωρίς κανένα ελαφρυντικό παρόλη την πραγματογνωμοσύνη και τους μάρτυρες υπεράσπισης,καταδικάζεται σε 13 χρονια φυλάκιση. Ενάμιση μήνα αργότερα οι καθεστωτικοί θεσμοί με μπροστάρη τον Ι.Προβατάρη γνωστό εισαγγελέα για τις (αποφυλακίσεις μελών της Χ.Α,SIEMENS)με μια εξοντωτική εισήγηση απορρίπτει το αίτημα αποφυλάκισής της.

Η άρρηκτη γραμμή εντολέα και εντολοδόχου (κράτος-δικαιοσύνη) έχει γίνει πλέον γνωστή σε όλους μας (από τις υποθέσεις Τ. Θεοφίλου,Περικλή κ.α)και έχει ως σκοπό να κρατήσει σε καταστολή οποιαδήποτε μορφή πάλης χαρακτηρίζεται επαναστατική ,να διατηρεί ένα κλίμα τρομοκρατίας σε ανθρώπους που θέλουν να σηκώσουν το κεφάλι και τέλος να καταδικάζουν τυχαία και τελείως απροκάλυπτα ανθρώπους χωρίς στοιχεία οδηγώντας τους στη φυλακή και κατ’επεκτάση σε μακροχρόνιες δίκες-φαντάσματα με σκοπό την εξαθλίωση τους και τον παραδειγματισμό των υπολοίπων.
Το συγκεκριμένο δικαστικό μοτίβο δρά κάτω από το μανδύα του περίφημου “τρομονόμου” κρατώντας μέσα στις ανθρώποφυλακές , πολιτίκους κρατούμενους αποδυναμώνοντας έτσι το κίνημα αλλά και οποιαδήποτε ατόμικη παρέμβαση μπορεί να θεωρηθεί εχθρική απέναντι στο σύστημα τους.
Αν δούμε το όλο θέμα σε πλήρη διάσταση γίνεται αμέσως κατανοητό ότι δίπλα στο αυταρχικό πρόσωπο των (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και λοιπών παρατρεχάμενων,αύριο θα είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ κ.ο.κ)περίοπτη θέση έχουν τα ΜΜΕ. Ο τρόπος που προβάλλουν το συγκεκριμένο θέμα είναι μονοδιάστατος. Αναπαράγεται από γνωστά εδώ και χρόνια μισαλλόδοξα πρόσωπα ,θέλοντας να δυναμιτίσει το ήδη μπαρουτιασμένο κοινωνικό κλίμα ,με το ανάλογο πάντα αντίτιμο.
Εμείς οι αναρχικοί/ες Λουτρακίου στεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους εντολές,εκβιασμούς και εκφοβισμούς.
Αλληλέγγυοι,στηρίζουμε τον αγώνα που χαράζει ο κάθε ΤΑΣΟΣ,ΗΡΙΑΝΝΑ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ με οποιοδήποτε τίμημα.

Αναρχικοί/ες Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου